flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наступне підготовче засідання у справі громадської активістки - голови громадської організації відбудеться в режимі відеоконференції

10 травня 2016, 17:43

10 травня, у Центральному районному суді м. Миколаєва, під головуванням судді Сергія Чернієнка відбулось підготовче засідання стосовно голови громадської організації, яка обвинувачується у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою).

Нагадаємо, громадська активістка  обвинувачується в тому, що в листопаді 2015 року отримала від працівника міліції неправомірну вигоду в розмірі 300 доларів США. На підготовче судове засідання, вона не з'явилась, оскільки, за словами її адвокатів перебуває на стаціонарному лікуванні у Миколаївській міській лікарні № 4.

Зважаючи на це, засідання було перенесено, а до медичного закладу направлено запит щодо стану здоров'я обвинувачуваної.

Згідно з довідкою Миколаївській міській лікарні № 4, яка надійшла до суду, обвинувачена не може з'явитись на судове засідання, оскільки перебуває на стаціонарному лікуванні, у зв'язку з важким станом здоров'я.

Сторона захисту та сама обвинувачена заявили клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції, у зв'язку з неспроможністю обвинуваченої прибути до суду. Представник державного обвинувачення не мав заперечень проти цього клопотання.

Заслухавши сторони процесу, суддя Сергій Чернієнко ухвалив, за наявності технічної можливості, здійснювати судове провадження у режимі відеоконференнції, при цьому відклав підготовче судове засідання на 16.00 год 11 травня 2016 р.

 

 

         Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва