flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наші футболісти знов одержали перемогу у грі за Кубок Феміди

30 листопада 2015, 17:23

Із рахунком 5:2 миколаївська команда "Корабели" перемогла збірну команду Вищої ради юстиції та Апеляційного суду м.Києва під назвою "Апеляційна РАДА" у черговій грі турніру з міні-футболу серед суддів і працівників судових установ "Кубок Феміди". Гра відбулася минулої суботи в Києві.

Честь Центрального районного суду м.Миколаєва у складі "Корабелів" захищали помічники суддів Сергій Бурдинський, Денис Бунін, Артур Гречко та розпорядник суду Руслан Варваров.

Гра вийшла традиційно напруженою та цікавою. Миколаївці зі самого початку вирвалися вперед і почали притискати суперника до його воріт. Неодноразово створювали гострі моменти, виходили на заміну, підставляли одне одному плече, тобто вкотре показали себе справжньою командою.

Воротар команди Денис Бунін стійко охороняв ворота від "стороннього втручання". Сергій Бурдинський уміло нав'язував "РАДІ" боротьбу біля її воріт, не дозволяючи тим самим виводити м'яч на середину поля, відтак надаючи захисникам можливість відпочити. А Артур Гречко, ледве вийшовши на заміну, зрозумів, що гра буде жорсткою, адже відразу був повалений на землю. На щастя, обійшлося без травм, був призначений штрафний удар, яким наша команда не забарилася скористатися та забила киянам ще один гол.

Перший тайм закінчився із рахунком 3:0 на користь "Корабелів".

У другій половині грі також не бракувало видовищних ситуацій. Позаяк миколаївці розіграли гостросюжетний епізод, який зірвав навіть оплески. Спершу наш захисник Ігор Уманський блискуче віддає передачу в середину поля, потім капітан команди Марк Рудик приймає м'яча на груди і в падінні, через себе, б'є по чужих воротах! Для попадання у ціль не вистачило якихось двох сантиметрів! Утім, захвату присутніх від такого удару не бракувало.

Приємно здивувала й технічна гра Руслана Варварова. Він вийшов один на один із воротарем, і якби не завзяття захисника суперників, був би на рахунку миколаївців ще один гол. Адже м'яч пролетів впритул до штанги.

Слід зазначити, що наші хлопці грали із серйозним суперником, гравці команди "Апеляційна РАДА" - усі, як на підбір, статні та міцні, та незважаючи на це, "Корабели" одержали над ними впевнену перемогу з рахунком 5:2. Три голи здобув для команди її капітан Марк Рудик, один - розпорядник Баштанського районного суду Микола Лаба, ще один - секретар судового засідання Заводського районного суду м.Миколаєва Ігор Уманський.

Воротар команди Денис Бунін відзначає високий рівень суддівства у турнірі: "Цього разу нашу гру судив головний рефері турніру. Це дійсно чесне суддівство. Відчувається справжній професіоналізм, не даремно ж це арбітри, які працюють під час матчів другої ліги України".

Наступна гра має відбутися 5 грудня із командою Вищої кваліфікаційної комісією суддів України.

Турнір із міні-футболу серед суддів та працівників судових установ із розіграшу "Кубка Феміди" проводиться під патронатом Ради суддів України та Державної судової адміністрації України та приурочений до Дня працівників суду.

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва