flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд розглядає об'єднане провадження щодо конфлікту у керівництві Регіональної Торгово-промислової палати Миколаївської області

27 листопада 2015, 20:17

 

У Миколаєві широкого суспільного розголосу набув конфлікт між громадянами Ігорем Катвалюком та Сергієм Власенком, що одночасно претендують на зайняття посади Президента у Регіональній Торгово-промисловій палаті Миколаївської області.

Так, 31 серпня Сергія Власенка, у відповідності з рішеннями Президії Палати, було поновлено на посаді, водночас Ігора Катвалюка, який на той момент перебував на цій посаді - звільнено.

14 вересня проведено позачергові Загальні збори членів РТПП, рішенням яких поновленого Президента установи Сергія Власенка було достроково звільнено, а на посаду призначено Ігора Катвалюка.

Обидва кандидати на керівну посаду подали позови до Центрального районного суду міста Миколаєва.

Ігор Катвалюк, вимагає визнати незаконними та скасувати накази, видані на підставі рішення Президії РТПП, про його звільнення та призначення на посаду Сергія Власенка.

Натомість, Сергій Власенко наполягає на визнанні недійсними рішень позачергових Загальних зборів членів Палати у частині звільнення його з посади та призначення Президентом РТПП Ігора Катвалюка.

26 листопада поточного року, ухвалою Центрального районного суду було задоволено клопотання Сергія Власенка про об'єднання вищевказаних цивільних проваджень.

Розглядає об'єднане цивільне провадження Голова Центрального районного суду міста Миколаєва Галина Подзігун.

Перше засідання відбулось 27 листопада, під час засідання були оголошені обидва позови.

Також суддя ухвалила позовну вимогу Ігора Катвалюка щодо поновлення на посаді Президента Регіональної Торгово-промислової палати Миколаївської області залишити без розгляду на підставі його заяви.

В судовому засіданні оголошено перерву до 4 грудня 2015 року, воно розпочнеться о 14.00.


 

Прес-служба Центрального районного суда м. Миколаєва