flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа, по якій біля суду відбувся пікет, перенесена

25 листопада 2015, 15:48

У Центральному районному суді м.Миколаєва слухається цивільна справа за позовом громадянина Володимира Мудриченка до його сусідів і Миколаївської міської ради, про встановлення порядку користування земельною ділянкою.

Оскільки справа викликала певний суспільний інтерес і біля будівлі суду відбувся пікет із цього приводу, прес-служба Центрального районного суду повідомляє наступне.

Позивач, посилаючись на ст. 120 Земельного кодексу України, просить встановити порядок користування земельною ділянкою власниками домоволодінь за адресою: вул.Велика Морська, 102. За словами його представника в суді, громадянин В.Мудриченко, який є підприємцем, звернувся до суду після того, як Миколаївська міськрада відмовила йому в аналогічному проханні, мотивуючи відмову неможливістю здійснити такий порядок у зв'язку з великою кількістю скарг з боку інших мешканців цього двору.

Наразі загальна площа земельної ділянки, на якій розташовані помешкання людей, що проживають у дворі, є нерозділеною, відтак позивач просить визначити розмір ділянки, якою він має право користуватися згідно зі своєю часткою нерухомості (житлової та нежитлової).

Судове засідання, призначене на 24 листопада п.р., не відбулося з причини не явки до суду представників міськради, які пояснили свою відсутність необхідністю взяти участь у першій урочистій сесії міської ради VII скликання.

Розгляд справи перенесено на 9 грудня п.р., на 10.00.

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва