flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Футболісти знов приїхали зі столиці з перемогою

24 листопада 2015, 10:57

У рамках турніру із міні-футболу серед суддів та працівників судових установ із розіграшу "Кубка Феміди" миколаївці зіграли минулої суботи два матчі - із командами "Господарський суд м. Києва" та " Київський апеляційний господарський суд".

Центральний районний суд м.Миколаєва цього разу представляли у миколаївській збірній помічник судді Денис Бунін і розпорядник суду Руслан Варваров.

Гра із першою командою виявилася нелегкою для нашої збірної, адже хлопці мусили вступити в неї відразу по приїзду до Києва, без відпочинку, тренування та навіть розігріву. Тож у першому таймі пропустили гол. Утім, незважаючи на втому, у другій половині гри опанували ситуацію і також забили киянам гол. Гра скінчилася з рахунком 1:1.

- Треба віддати належне нашим суперникам із Київського господарського суду. Хоча у другому таймі гра й точилася переважно біля їх воріт, воротар чудово впорався із задачею і пропустив лише один гол, - зазначає помічник судді Центрального районного суду м.Миколаєва Денис Бунін.

Друга гра виявилася переможною для миколаївців. Півтори години перепочинку перед нею дали свої результати, і хлопці змогли реалізувати дев'ять голів! А пропустили всього два. 7 голів із дев'яти, забитих у ворота київських колег, належать капітану команди Марку Рудику. Два - представнику Апеляційного суду в Миколаївській області Леоніду Тищенку. Ще один гол був майже реалізований суддею Миколаївського районного суду Миколою Войнарівським, та, на жаль, м'яч влучив у штангу.

Отже, із рахунком 9:2 миколаївська команда "Корабели" завершила поточну гру і вступає в наступний етап турніру, який має відбутися вже цього тижня.

Безумовно, значною мірою на перемоги команду надихає її головний тренер - начальник територіального підрозділу ДСА України в Миколаївській області Віктор Сікиринський. Д.Бунін розказав про один красномовний епізод - після закінчення гри з командою " Київський апеляційний господарський суд" її тренер, не дуже задоволений грою підопічних та бажаючи пересвідчитися у здатностях воротаря миколаївської команди, вирішив особисто реалізувати пенальті.

...Відступивши від воріт на сім метрів, тренер киян ставить м'яч на ударну позицію... І тут Віктор Іванович без вагань приймає рішення:

"Що ж, якщо так, я також особисто стану у ворота своєї команди!". Свисток арбітра, кілька секунд напруженого очікування, удар - і сильний удар м'яча блискуче відбито! От що означає граючий тренер, який завжди зі своєю командою!

Миколаївці відзначають також атмосферу доброзичливості та взаємної підтримки, що панує в залі під час змагань. Наприклад, у наших гравців склалися дружні стосунки із сусідами -  збірною Кіровоградської області "Єлисаветградські Орли", тож під час гри вони вболівають один за одного та бажають неодмінної перемоги.

Турнір проводиться під патронатом Ради суддів України та Державної судової адміністрації України та приурочений до Дня працівників суду.

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва