flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Застосовано запобіжний захід підозрюваному у здійсненні смертельного наїзду на жінку, яка йшла переходом – водій був напідпитку

18 жовтня 2024, 13:17

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Іваном Дірком розглянуто клопотання про застосування до 35-річного жителя Південноукраїнська, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286-1 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, ввечері, 15.10.2024 року, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керував автомобілем «Daewoo», рухаючись по вул.Європейська у м.Південноукраїнськ. Рівень алкоголю в його крові складав 1,77 проміле.

Поблизу будівлі міськради, чоловік здійснив наїзд на жінку, яка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Від отриманих травм остання померла.

Прокурор в обґрунтування клопотання зазначав про наявність ризиків переховування від слідства та впливу на свідків.

Підозрюваний повністю визнав свою провину, просив не застосовувати стосовно нього запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Захисник зазначив, що клопотання необґрунтоване і наведені прокурором ризики нічим не підтверджені.

За результатами розгляду, слідчий суддя Іван Дірко ухвалив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва

 

Підписуйтесь на нас в соціальних мережах:

Telegram: t.me/centrcourt

Instagram: https://www.instagram.com/centrcourtmyk/

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100068129551072