flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд допитає обвинувачених у справі щодо розбійного нападу та вбивства 35-річної мешканки Миколаєва

05 липня 2024, 14:27

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 32-річного громадянина В. у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених п.6 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 КК України та 24-річних чоловіка та дівчини, обвинувачених за ч.4 ст.187 КК України. Усі троє є мешканцями м.Одеси.

Нагадаємо, останні обвинувачуються у розбійному нападі, а 32-річний чоловік також і у вбивстві 35-річної жінки, з якою він познайомився у соціальній мережі. Подія мала місце вночі 01.08.2018 року на узбережжі р.Інгул в районі вул. 2-га Набережна в м.Миколаєві.

Зазначене провадження розглядається колегією суддів у складі Світлани Скрипченко, Івана Дірка під головуванням Сергія Медюка.

Судом було досліджено висновок експертизи, відповідно до якого, обвинувачений В., в момент вчинення інкримінованого йому кримінального правопорушення, усвідомлював свої дії та міг ними керувати.

Відповідно до встановленого порядку, суд мав розпочати допит обвинувачених, проте усі вони та їх захисники просили суд надати їм час для підготовки та узгодження своєї позиції. Зазначені клопотання суд задовольнив.

Окрім цього, судом продовжено строки тримання під вартою щодо 32-річного громадянина В., стосовно інших обвинувачених продовжено запобіжні заходи у виді домашнього арешту строком на 60 діб.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва

 

Підписуйтесь на нас в соціальних мережах:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100068129551072

Instagram: https://www.instagram.com/centrcourtmyk/

Telegram: t.me/centrcourt