flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд не зміг обрати запобіжний захід завідуючому медичної частини, підозрюваному у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди - останній захворів

21 березня 2024, 16:48

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось судове засідання з розгляду клопотання про обрання міри запобіжного заходу завідуючому медичної частини №83 філії Центру охорони здоров’я Державної кримінально-виконавчої служби України в Миколаївській області, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, лікар вимагав та отримав від засудженого виправної колонії № 83, неправомірну вигоду у сумі 5 тис гривень за надання останньому можливості потрапити на стаціонарне лікування, тривалістю 12 діб.

У судове засідання підозрюваний не з’явився. Водночас, до суду надійшло повідомлення, що останній перебуває на лікуванні.

З огляду на те, що розгляд зазначеного клопотання без участі підозрюваного неможливий, слідчий суддя Галина Подзігун ухвалила, відкласти судове засідання, зобов’язавши прокурора надіслати до медичного закладу запит щодо реального стану здоров’я та його можливості приймати участь в судових засіданнях.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва

 

Підписуйтесь на нас в соціальних мережах:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100068129551072

Telegram: t.me/centrcourt

Instagram: https://www.instagram.com/centrcourtmyk/