flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд почав дослідження письмових доказів у справі щодо жорстокого вбивства військовослужбовця

15 березня 2024, 15:07

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває розгляд справи за обвинуваченням двох жителів Нової Одеси у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.28, п.4 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, групою осіб).

Провадження розглядається колегією суддів у складі Олесі Демінської, Людмили Шолох, під головуванням Світлани Скрипченко.

Нагадаємо, відповідно до обвинувального акту, в серпні 2023 року, на грунті виниклого конфлікту зі своїм 47-річним знайомим, обвинувачені нанесли йому числені удари по голові та тулубу, а потім здійснили в нього не менше 13 пострілів впритул з пневматичної гвинтівки калібром 4,5 мм. Внаслідок отриманих травм, зокрема кульових поранень чоловік помер. Подія мала місце у м.Нова Одеса.

Загиблий чоловік був діючим військовослужбовцем, який повернувся з військових навчань за кордоном на кілька днів у відпустку.

Суд розпочав дослідження письмових доказів. Зокрема, протоколи огляду місця події, висновки низки експертиз, в тому числі щодо встановлення причини смерті, ряд інших процесуальних документів.

Наразі у засіданні оголошено перерву.

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва

Підписуйтесь на нас в соціальних мережах:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100068129551072

Telegram: t.me/centrcourt

Instagram: https://www.instagram.com/centrcourtmyk/