flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Застосовано запобіжний захід до чоловіка, підозрюваного у жорстокому вбивстві свого брата

07 березня 2024, 11:41

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Володимиром Лященком обрано запобіжний захід 44-річному мешканцю одного з сіл Березнеговатської ОТГ, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.13 ч.2 ст.115 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, чоловік споживав алкогольні напої разом зі своїм братом в його будинку на території одного з сіл Березнегуватської ОТГ. На грунті виниклого конфлікту, підозрюваний схопив ніж та наніс два удари в область голови та шиї свого брата, після чого залишив приміщення.

За кілька годин він повернувся і вони продовжили вживати алкогольні напої. Згодом в них знову виникла конфліктна ситуація, в ході якої підозрюваний взяв дерев’яну палицю та почав нею наносити удари чоловіку, в подальшому здавив шию останнього, що призвело до механічної асфіксії.

Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень, чоловік помер на місці події.

У судовому засіданні, підозрюваний та його захисник не заперечували проти задоволення клопотання.

За результатами розгляду, слідчий суддя Володимир Лященко постановив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою, без визначення розміру застави.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва