flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід чоловіку, підозрюваному в нанесенні тяжких травм своєму «товаришу по чарці»

14 грудня 2023, 14:00

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Володимиром Лященком розглянуто клопотання про обрання міри запобіжного заходу 31-річному чоловіку, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України.

Останній неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, наразі щодо нього в Центральному районному суді м.Миколаєва на розгляді перебуває кримінальне провадження за обвинуваченням у вчиненні крадіжки (ч.2 ст.185 КК України).

Відповідно до матеріалів клопотання, підозрюваний вживав алкогольні напої зі своїм знайомим, перебуваючи в одному з будинків по пр.Героїв України в Миколаєві.

Через деякий час в них виник конфлікт, у ході якого підозрюваний, предметом схожим на ніж, наніс знайомому удар в область спини, чим спричинив йому тяжкі тілесні ушкодження.

У судовому засіданні захисник просив відмовити у задоволенні клопотання та застосувати запобіжний захід у виді особистого зобов’язання. Підозрюваний підтримав його позицію.

За результатами розгляду, слідчий суддя Володимир Лященко постановив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва