flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Центрального районного суду м.Миколаєва Володимир Лященко в Гаазі взяв участь в навчальному заході присвяченому розслідуванням міжнародних злочинів

30 листопада 2023, 10:03

Суддя Центрального районного суду м.Миколаєва Володимир Лященко у складі української делегації взяв участь в навчальному заході, присвяченому судовому розслідуванню міжнародних злочинів, в тому числі, вчинених у зв’язку зі збройною агресією проти України.

Захід відбувся у м.Гаага (Нідерланди) і тривав п’ять днів.

Візит делегації з України відбувся в рамках Проекту MATRA-Україна «Зміцнення спроможності України розслідувати та переслідувати міжнародні злочини», за підтримки Міністерства закордонних справ Нідерландів, Інституту Ассера та Global Rights Compliance.

Учасники провели зустрічі з суддями Міжнародного кримінального суду, представниками Міністерства закордонних справ Нідерландів, Міністерства юстиції та безпеки Нідерландів, Міжнародної комісії з питань зниклих безвісти та низки інших державних установ.

Члени делегації, серед іншого, обговорили питання, що стосуються розгляду справ про воєнні злочини, міжнародної взаємодії та співпраці у цій царині та поділились відповідним досвідом.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва