flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжні заходи двом херсонцям, підозрюваним у крадіжці в магазині, вчинену в умовах воєнного часу

19 січня 2023, 15:57

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Іваном Дірком розглянуто клопотання щодо двох мешканців м.Херсона, які раніше неодноразово притягались до кримінальної відповідальності, підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.4 ст.185 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, вночі 15 січня 2023 року, підозрювані, шляхом пошкодження ролету та вхідних дверей торговельного павільйону, розташованого в Дніпровському районі м.Херсона, проникли до приміщення та викрали кілька пачок печива, воду і вісім пляшок алкогольних напоїв.

Коли підозрювані виходили з приміщення магазину, їх було затримано співробітниками Управління поліції охорони в Херсонській області.

У судових засіданнях з обрання міри запобіжного заходу, підозрювані визнавали свою провину, просили обрати запобіжні заходи не пов'язані з триманням під вартою.

За результатами розгляду, з урахуванням осіб підозрюваних та обставин справи, слідчий суддя Іван Дірко ухвалив обрати щодо останніх запобіжні заходи у виді тримання під вартою, визначивши розмір застави у сумі 130 тис гривень.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва