flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч з Головою Державної судової адміністрації України З.В. Холоднюком

07 жовтня 2014, 14:07
18 липня 2014 р. в приміщенні Центрального районного суду м. Миколаєва відбулася зустріч Голови Державної судової адміністрації України З.Г. Холоднюка з працівниками апарату суду. На зустрічі були присутні голова Центрального районного суду м. Миколаєва Чернієнко С.А., заступник голови суду Подзігун Г.В., керівник апарату суду Чеботар О.Л. Також на зустріч був запрошений начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України Сікиринський В.І.
Голова ДСА України представив оптимістичну статистику, згідно з якою до 1 серпня 2014 р. очікується виконання річного плану з надходжень від сплати судового збору. Понадпланові надходження будуть направлені, в першу чергу, на збільшення фонду заробітної плати, що призведе до підвищення заробітної плати працівників апаратів судів.

Також під час зустрічі було розглянуто підсумки роботи суду в першому півріччі 2014 р. Крім того, було обговорено проблемні питання, що стосуються аварійного стану приміщення Центрального районного суду м. Миколаєва та окреслено перспективи отримання нового приміщення.