flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось перше засідання по-суті у справі щодо нанесення неповнолітнім тяжких тілесних ушкоджень 37-річному чоловіку

07 грудня 2021, 17:33

У Центральному районному суді м.Миколаєва розпочато судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням 18-річного громадянина Д., обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Судовий розгляд здійснюється під головуванням судді Оксани Мамаєвої.

Нагадаємо, відповідно до обвинувального акту, ввечері 04.02.2021 року, в обвинуваченого, який на той момент був неповнолітнім, виник конфлікт з двома чоловіками, які йшли по вул.Одеське Шосе (мкрн Варварівка) в напрямку кінцевої зупинки маршрутного таксі № 3. Причиною конфлікту стало начебто голосне прослуховування чоловіками музики на портативному акустичному приладі. В ході конфлікту, обвинувачений наніс кілька ножових поранень 37-річному чоловіку, частина з яких за ознакою небезпеки для здоров’я відносяться до категорії тяжких.

Після оголошення обвинувального акту, судом було вирішено питання щодо порядку дослідження доказів у справі, зокрема, допит потерпілого, свідків, дослідження письмових доказів, після чого пояснення надасть обвинувачений.

Наразі, у засідання оголошено перерву до 15.00 год, 18.01.2021 року, для надання прокурору можливості забезпечити явку потерпілого.

Також нагадаємо, що на розгляді одного з судів м.Миколаєва перебуває обвинувальний акт щодо громадянина Д., за обвинуваченням останнього у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України. Відповідно до матеріалів, 15.04.2021 року, в дворі житлового будинку по вул.Декабристів, обвинувачений здійснив кілька пострілів в 38-річного Ш. Останній раніше притягався до кримінальної відповідальності. Внаслідок отриманих поранень чоловік помер.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва