flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Центральний районний суд м.Миколаєва нагадує громадянам та учасникам процесу про роботу суду в період карантину

26 жовтня 2021, 10:26

Центральний районний суд м.Миколаєва продовжує здійснювати правосуддя в умовах карантинних обмежень згідно  уніфікованих рекомендацій для всіх судів України щодо безпечної роботи в умовах карантину, затверджених Вищою Радою Правосуддя  від 1 квітня 2021 року.

Документ стосується доступу до правосуддя, організації робочого процесу та протиепідемічних заходів у приміщенні та на робочому місці.

Службою судової охорони здійснюється допуск осіб до приміщення суду виключно у засобах індивідуального захисту та після температурного скринінгу. Кожен відвідувач може скористатися засобом для дезінфекції рук встановленим у вестибюлі суду.

Просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Також, рекомендуємо брати участь у судових засіданнях у режимі відеоконференції та звертатися до Центрального районного суду м.Миколаєва через електронні засоби комунікації та поштові служби.

Звернутися до Центрального районного суду м.Миколаєва можна:

 - через поштові відправлення шляхом подачі кореспонденції на адресу суду: 54020, м. Миколаїв, вул. Декабристів 41/12;

за допомогою електронної пошти: inbox@ct.mk.court.gov.ua ;

 - за телефонами суду, які розміщені на офіційному вебсайті у розділі «Інше», підрозділі «Інформація для громадян», «Контактні телефони»:

інформаційний центр (надання відомостей щодо руху та розгляду справ та матеріалів) - (0512) 53-30-70;

відділу з організаційного забезпечення діяльності суду, роботи по зверненню громадян та аналітично-статистичної роботи - (0512) 53-31-25.