flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершено судовий розгляд у справі Миколи Романчука

11 травня 2021, 13:09

Колегією суддів Центрального районного суду м.Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Івана Дірка, під головуванням Світлани Скрипченко, розглянуто кримінальне провадження за обвинуваченням колишнього першого заступника голови Миколаївської ОДА Миколи Романчука у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.28 ч.2 ст.369-2 КК України (зловживання впливом за попередньою змовою групою осіб).

У судовому засіданні Микола Романчук проголосив останнє слово. У своїй промові він зазначив, що не визнає себе винуватим. Також наголосив на некоректній поведінці правохоронців під час проведення обшуку за місцем його мешкання. Зокрема, за його словами, вони випили дві пляшки віскі з його колекції, окрім цього, після обшуку в нього зникла частина оргтехніки.

Микола Романчук, також зауважив, що йому невідомий громадянин Л., матеріали щодо якого виділені в окреме провадження і який, відповідно до обвинувального акту, у змові з Миколою Романчуком вимагав неправомірну вигоду за вплив на посадових осіб.

Наразі колегія суддів видалилась до нарадчої кімнати для постановлення вироку.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва