flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив строк дії запобіжних заходів одеситам обвинуваченим у розбійному нападі та вбивстві 35-річної мешканки Миколаєва

06 травня 2021, 14:28

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 29-річного громадянина В. у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених п.6 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 КК України та 21-річних чоловіка та дівчини, обвинувачених за ч.4 ст.187 КК України. Усі троє є мешканцями м.Одеси.

Зазначене провадження розглядається колегією суддів у складі Світлани Скрипченко, Івана Дірка під головуванням Сергія Медюка.

З огляду на те, що деякі матеріали справи наразі перебувають на повторній експертизі, суд вирішував питання щодо продовження строків дії запобіжних заходів щодо обвинувачених.

Прокурор просив продовжити строки тримання під вартою щодо 29-річного обвинуваченого та запобіжних заходів у виді цілодобового домашнього арешту стосовно двох інших фігурантів справи.

Захисники заперечували проти задоволення клопотання прокурора, посилаючись на відсутність ризиків, належну процесуальну поведінку їх підзахисних.

За результатами розгляду, колегія суддів ухвалила продовжити строки тримання під вартою щодо 29-річного громадянина В., стосовно двох інших обвинувачених продовжити запобіжні заходи у виді цілодобового домашнього арешту з зобов’язанням носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, останні обвинувачуються у розбійному нападі, а 29-річний обвинувачений також і у вбивстві 35-річної жінки, з якою він познайомився у соціальній мережі. Подія мала місце вночі 01.08.2018 року на узбережжі р.Інгул в районі вул. 2-га Набережна в м.Миколаєві.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва