flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід чоловіку, підозрюваному у виготовленні та розповсюдженні матеріалів порнографічного характеру

30 грудня 2020, 13:22

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Галиною Подзігун обрано міру запобіжного заходу 30-річному місцевому мешканцю, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.301 КК України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

Відповідно до матеріалів клопотання, підозрюваний організував діяльність пов’язану з виготовленням та розповсюдженням відеопродукції порнографічного характеру, залучивши до зазначеної діяльності кількох жінок, які виступали у якості «моделей» для онлайн-трансляції у мережі Інтернет відеоматеріалів порнографічного характеру.

В обґрунтування клопотання, прокурор зазначив, що підозра підтверджується наявними в матеріалах справи доказами. В якості ризиків зазначив можливість підозрюваного переховуватись від слідства, впливати на свідків, продовжити вчиняти кримінальні правопорушення, перешкоджати розслідуванню іншим чином.

Захисник заперечив проти задоволення клопотання та підкреслив, що наведені ризики нічим не підтверджені.

Підозрюваний провину визнав частково, повідомив, що дійсно був організатором зазначеної діяльності, якою займався близько двох років. Проти задоволення клопотання заперечив.

Заслухавши думки сторін та дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя Галина Подзігун ухвалила обрати щодо підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 45 400 грн.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва