flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підприємцю, підозрюваному у наданні неправомірної вигоди правоохоронцю

23 листопада 2020, 15:49

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Сергієм Медюком розглянуто з постановленням ухвали клопотання про обрання міри запобіжного заходу 41-річному підприємцю, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, у ході відпрацювання співробітниками поліції було встановлено, що кафе, розташоване у с.Мар’янівка, Баштанського району, яке орендує зазначений підприємець здійснювало свою роботу, в порушення карантинних обмежень, після 22.00 год.

Відомості про це було внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про правопорушення.

10.11.2020 року підприємець зустрівся з т.в.о. начальника Баштанського ВП ГУНП в Миколаївській області та запропонував йому неправомірну вигоду у сумі 10 тис грн. за не складання протоколу протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене ст.44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей».

13.11.2020 року, перебуваючи в робочому кабінеті т.в.о. начальника Баштанського ВП ГУНП в області, підозрюваний передав йому неправомірну вигоду у сумі 10 тис грн.

У судовому засіданні прокурор клопотав про обрання міри запобіжного заходу у виді домашнього арешту, у якості ризиків зазначив можливість підозрюваного переховуватись від слідства та суду, впливати на свідків, вчиняти аналогічні кримінальні правопорушення.

Захисник та підозрюваний не заперечували проти задоволення клопотання.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя дійшов висновку про обґрунтованість підозри на даному етапі досудового розслідування і наявність наведених ризиків та ухвалив обрати щодо підозрюваного запобіжний захід у виді домашнього арешту з 22.00 год по 06.00 год до 11.01.20201 року.

Окрім цього на підозрюваного покладено обов’язки з’являтись до слідчого, прокурора, суду за першою вимогою, не відлучатись з населеного пункту, де він проживає без дозволу, повідомляти про зміну місця проживання, роботи, не спілкуватись зі свідками у даному провадженні, здати на зберігання до відповідних органів документи, що дають право на виїзд за кордон.

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва