flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд наклав стягнення на водія «маршрутки», який в період дії карантинних обмежень, перевозив вдвічі більше пасажирів, аніж передбачено характеристиками автобуса

16 листопада 2020, 12:10

Суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Галиною Подзігун накладено адміністративне стягнення у виді штрафу у сумі 17 тис гривень на водія маршрутного таксі, який вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ст.44-3 КУпАП.

У ході судового розгляду встановлено, що 61-річний водій, який здійснює перевезення за маршрутом № 21, в період дії карантинних обмежень, перевозив більшу кількість пасажирів, аніж це передбачено технічними характеристиками автомобіля, а саме 41 пасажир при кількості місць для сидіння – 22.

У судове засідання водій не з’явився, надіславши на заяву, в який визнавав себе винним та просив розглядати протокол про вчинення адміністративного правопорушення за його відсутності.

Суд дійшов висновку про наявність у діях водія складу адміністративного правопорушення, передбаченого ст.44-3 КУпАП, що підтверджується доданими до протоколу відеозаписами та заявою самого водія та визнав його винним, наклавши відповідне стягнення.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва