flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд наклав адміністративне стягнення на водія «маршрутки», який порушив карантинні обмеження

05 листопада 2020, 11:49

Суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Галиною Подзігун розглянуто протокол про скоєння адміністративного правопорушення, передбаченого ст.44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей), складений стосовно 39-річного водія маршрутного таксі № 23.

Відповідно до протоколу, в період дії карантинних обмежень, водій здійснював перевезення пасажирів у більшій кількості, аніж це передбачено технічними характеристиками автомобіля, а саме 31 пасажир при кількості місць для сидіння – 22, чим порушив вимоги Постанови Кабінету Міністрів України № 712 від 12.08.2020 року зі змінами.

У судове засідання водій не з’явився, натомість надіслав заяву, в який визнавав себе винним у вчиненні адміністративного правопорушення та просив розглянути справу за його відсутності.

Дослідивши матеріали справи, суддя Галина Подзігун постановила визнала останнього винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.44-3 КУпАП та накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу у сумі 17 тис гривень.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва