flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив строк дії запобіжних заходів одеситам обвинуваченим у розбійному нападі та вбивстві 35-річної мешканки Миколаєва

16 жовтня 2020, 18:06

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 28-річного громадянина В. у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених п.6 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 КК України та 21-річних чоловіка та дівчини, обвинувачених за ч.4 ст.187 КК України. Усі троє є мешканцями м.Одеси.

Нагадаємо, останні обвинувачуються у розбійному нападі, а 28-річний обвинувачений також і у вбивстві 35-річної жінки, з якою він познайомився у соціальній мережі. Подія мала місце вночі 01.08.2018 року на узбережжі р.Інгул в районі вул. 2-га Набережна в м.Миколаєві.

Судом вирішувалось питання щодо продовження строків дії запобіжних заходів стосовно обвинувачених.

Захисник обвинуваченого В., клопотала про зміну обраного щодо її підзахисного запобіжного заходу у виді тримання під вартою на домашній арешт, в обґрунтування зазначала, що наведені прокурором ризики не доведені, останній має позитивну характеристику з місця навчання у загальноосвітній середній школі, страждає на низку хронічних захворювань.

Захисники інших підозрюваних заявляли клопотання про зміну раніше обраних щодо їх клієнтів запобіжних заходів у виді цілодобового домашнього арешту.

Дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думки сторін, суд ухвалив продовжити строки тримання під вартою щодо 28-річного громадянина В., стосовно інших обвинувачених продовжити запобіжні заходи у виді цілодобового домашнього арешту з зобов’язанням носити електронний засіб контролю.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва