flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочався судовий розгляд по суті у справі за обвинуваченням військовослужбовця в умисному вбивстві своєї знайомої

07 травня 2019, 11:14

У Центральному районному суді м.Миколаєва розпочався судовий розгляд по суті у кримінальному провадженні за обвинуваченням 22-річного чоловіка у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.115 та ч.1 ст.185 КК України (умисне вбивство, крадіжка).

Судовий розгляд зазначеного провадження здійснюється колегією суддів Центрального районного суду м.Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Сергія Медюка, під головуванням Оксани Мамаєвої.

Прокурор оголосив обвинувальний акт, відповідно до якого, 25.07.2018 року, чоловік, який на той час був військовослужбовцем за контрактом в/ч А0224, знаходився у квартирі своєї знайомої. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на грунті ревнощів, він наніс останній три ножових поранення, внаслідок чого жінка померла.

Після цього, відповідно до обвинувального акту, він викрав мобільний телефон та ноутбук загиблої, якими скористався на власний розсуд.

У судовому засіданні обвинувачений частково визнав свою провину, зокрема у вчиненні крадіжки.

Окрім цього, суд мав вирішити питання щодо порядку та обсягу дослідження доказів по справі, проте прокурор не зміг надати перелік свідків, з боку сторони обвинувачення, які підлягають допиту та перелік документів, які на думку прокурора, підлягають дослідженню.

З огляду на це, для підготовки сторони обвинувачення, у засіданні оголошено перерву до 11.30 год 02.07.2019 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва