flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду

25 листопада 2021, 11:25

В провадженні Центрального районного суду м. Миколаєва перебуває справа №490/5544/21 за позовною заявою Органу опіки та піклування в особі Виконавчого комітету Миколаївської міської ради до Михайлової Юлії Валеріївни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Служба у справах дітей Адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради, про позбавлення батьківських прав.
Закрито підготовче провадження у справі за позовною заявою Органу опіки та піклування в особі Виконавчого комітету Миколаївської міської ради до Михайлової Юлії Валеріївни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Служба у справах дітей Адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради, про позбавлення батьківських прав.
Призначено справу до судового розгляду по суті на 17.12.2021 року на 14:15 годин в приміщенні Центрального районного суду м. Миколаєва (м. Миколаїв, вул. Декабристів, 41/12, каб. № 9).
Виклик в судове засідання відповідача по справі здійснити через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.




Суддя                                           О.В. Саламатін