flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив строки тримання під вартою щодо обвинуваченого у вбивстві своєї знайомої

04 березня 2020, 15:51

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 23-річного чоловіка у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.115 та ч.1 ст.185 КК України (умисне вбивство, крадіжка).

Нагадаємо, відповідно до обвинувального акту, 25.07.2018 року чоловік, який на той час проходив військову службу за контрактом у в/ч А0224, знаходився у квартирі своєї знайомої.

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на грунті ревнощів, він наніс останній три ножових поранення, внаслідок чого жінка померла.

Після цього, відповідно до обвинувального акту, він викрав мобільний телефон та ноутбук загиблої, якими скористався на власний розсуд.

Судовий розгляд зазначеного провадження здійснюється колегією суддів Центрального районного суду м.Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Сергія Медюка, під головуванням Оксани Мамаєвої.

Відповідно до встановленого порядку, суд продовжив дослідження письмових доказів, зокрема було досліджено висновки низки експертиз, зокрема дактилоскопічних, трасологічних, імунологічних, дактилоскопічної тощо.

Окрім цього, судом вирішено питання про продовження строків тримання під вартою щодо обвинуваченого до 30.04.2020 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва