flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось судове засідання з приводу вирішення питання щодо зміни запобіжного заходу підозрюваному у зіткненні з водієм таксі, що призвело до летального наслідку

28 січня 2020, 16:46

            В Центральному районному суді м. Миколаєва розглянуто клопотання про зміну запобіжного заходу водію, який підозрюється у зіткненні з водієм таксі, внаслідок якого останній та його пасажир отримали травми, несумісні з життям.

            Так, до Центрального районного суду м. Миколаєва надійшло клопотання від захисника підозрюваного про зміну запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на нічний домашній арешт, у зв’язку з тим, що підозрюваний хворіє на невиліковну хворобу, яка потребує систематичного контролю у лікарів, та унеможливлює його знаходження в умовах слідчого ізолятору.

            Розгляд клопотання здійснювалось слідчим суддею Медюком С.О.

            В ході проведення судового засідання за клопотанням підозрюваного, слідчим суддею було двічі оголошено перерву: для конфіденційної розмови підозрюваного із своїм захисником та для надання медичної допомоги підозрюваному.

            Після конфіденційної розмови та надання медичної допомоги, суд повернувся до розгляду вищевказаного клопотання. В результаті заслуховування доводів сторони захисту на підтвердження клопотання, позицію сторони обвинувачення, дослідивши матеріали клопотання, слідчим суддею постановлено змінити запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

 

Пресс-служба Центрального районного суду м. Миколаєва