flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато судовий розгляд по суті у справі за обвинуваченням чоловіка у вбивстві матері

11 січня 2020, 17:04

У Центральному районному суді м.Миколаєва розпочато судовий розгляд обвинувального акту за обвинуваченням 34-річного місцевого мешканця, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України.

Судовий розгляд кримінального провадження здійснюється колегією суддів у складі Володимира Алєйнікова, Оксани Мамаєвої, під головуванням Катерини Лагоди.

У судовому засіданні прокурором було оголошено обвинувальний акт, відповідно до якого 09.05.2019 року, громадянин Р., перебуваючи, за версією органу досудового розслідування, у стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту із матір’ю, з якою вони проживали у квартирі будинку по пр.Центральний у м.Миколаєві, виштовхнув її з балкону сьомого поверху.

Після оголошення обвинувального акту судом було встановлено порядок та повний обсяг дослідження доказів, що передбачає допит потерпілої, дослідження письмових доказів, допит свідків та обвинуваченого.

Крім того в судовому засіданні, було допитано потерпілу, яка є сестрою загиблої жінки. Остання повідомила, суду що тривалий час не спілкувалась громадянкою Р. та обвинуваченим, у зв’язку з чим їй не відомі обставини вказаної події.

За клопотанням прокурора, у судовому засіданні було оголошено перерву для надання часу представнику державного обвинувачення підготувати письмові докази по справі.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва