flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває судовий розгляд у справі щодо розбійного нападу та умисного вбивства 35-річної жінки мешканцями м.Одеси

23 грудня 2019, 15:30

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за за обвинуваченням 27-річного В. у вчиненні кримінальних правопорушень за п.6 ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 КК України та 19-річних П. та С., обвинувачених за ч.4 ст.187 КК України.

Останні обвинувачуються у розбійному нападі та умисному вбивстві 35-річної жінки на узбережжі р.Інгул в районі вул. 2-га Набережна у м.Миколаєві. Подія мала місце вночі 01.08.2018 року. Усі обвинувачені є мешканцями м.Одеса.

Судовий розгляд зазначеного обвинувального акту здійснюється колегією суддів у складі Світлани Скрипченко, Івана Дірка, під головуванням Сергія Медюка.

У судовому засіданні захисником обвинуваченого В. було заявлено низку клопотань, зокрема про зняття арешту з автомобіля «Volkswagen Touareg» та мобільного телефону, якими відповідно до матеріалів справи користувався обвинувачений в час згадуваних подій.

Суд, з урахуванням того факту, що зазначене майно не належить обвинуваченому, наразі із зазначеним майном проведено усі слідчі дії, проведено експертизи щодо нього, особи, яким належать автомобіль та телефон не є обвинуваченими в даному кримінальному провадженні, або такими, які несуть цивільну відповідальність за можливу шкоду завдану діями В. задовольнив клопотання частково та ухвалив скасувати арешт на вищезазначені автомобіль та телефон в частині користування.

Зобов’язати посадову особу органу досудового слідства повернути зазначене майно його власникам на відповідальне зберігання.

Наразі у засіданні оголошено перерву до 10.30 год 24.12.2019 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва