flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває судовий розгляд у справі щодо трагічного ДТП, внаслідок якого загинули четверо військовослужбовців

13 листопада 2017, 16:52

У Центральному районному суді м.Миколаєва під головуванням судді Оксани Мамаєвої триває судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням 50-річного мешканця Одещини у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.286 КК України.

Судовий розгляд відбувається у режимі відеоконференції за участі однієї з потерпілих по справі, яка мешкає у Хмельницькій області.

Нагадаємо: 22 листопада 2016 року на виїзді з м.Миколаєва, водій вантажівки «Scania», виїжджаючи з автозаправної станції на автодорогу Р-06 «Ульянівка-Миколаїв», не надав перевагу автомобілю «Opel Vectra» з військовослужбовцями, що рухався по головній дорозі, внаслідок чого відбулося зіткнення.

В результаті автопригоди водій та двоє пасажирів легковика від отриманих травм загинули на місті. Ще один пасажир помер наступного дня в лікарні швидкої медичної допомоги м. Миколаєва.

У судовому засіданні було допитано потерпілу, 21-річну дружину одного з військовослужбовців, який загинув внаслідок зазначеної ДТП.

Окрім цього, суд вирішив питання долучення до матеріалів справи письмових доказів сторони обвинувачення, зокрема протоколів оглядів, висновків експертиз, низки інших процесуальних документів.

За клопотанням захисника та представника цивільного відповідача до матеріалів було долучено документи щодо перерахування на банківські рахунки потерпілих грошових коштів з боку обвинуваченого та цивільного відповідача.

Наразі у зв’язку зі спливом процесуального часу у засіданні оголошено перерву до 09.30 год 20.12.2017 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва