flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі колишнього першого заступника голови Миколаївської ОДА допитано ще двох свідків

10 жовтня 2017, 15:52

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 КК України.

Кримінальне провадження розглядається колегією суддів Центрального районного суду м. Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Олександра Чулупа, під головуванням судді Світлани Скрипченко.

Нагадаємо, екс-посадовець обвинувачується в отриманні неправомірної вигоди від керівника ТОВ «Е.» за сприяння в отриманні спецдозволу на користування надрами, необхідних висновків і погоджень, а також в подальшому неперешкоджанні господарській діяльності товариства. Подія мала місце у червні 2016 року.

У судовому засіданні було допитано двох свідків, колишнього помічника та водія екс-посадовця, які в той час працювали на громадських засадах. За версією слідства, в автомобілі, де вони перебували було виявлено предмет неправомірної вигоди, який лишив керівник ТОВ «Е».

Свідки виклали своє бачення згадуваних подій.

Після того, як останні надали свої покази, прокурор повідомив, що жоден з інших свідків, заявлених стороною обвинувачення, і які підлягають допиту, не зможе прибути у наступне судове засідання, яке було заплановане на 11.10.2017 року.

Прокурор заявив, що всі вони знаходяться за межами м.Миколаєва і зможуть прибути не раніше наступного тижня.

З урахуванням, встановленого порядку дослідження доказів у зазначеному провадженні, відповідно до якого наразі триває стадія допиту свідків сторони обвинувачення, суд ухвалив оголосити перерву до 14.00 год 25.10.2017 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва