flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває допит свідків у справі колишнього першого заступника голови Миколаївської ОДА

21 вересня 2017, 16:45

Відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 КК України.

Нагадаємо: за версією органу досудового розслідування, колишній перший заступник Миколаївської облдержадміністрації отримав неправомірну вигоди у розмірі 90 тис доларів США від керівника ТОВ «Е.» за сприяння в отриманні спецдозволу на користування надрами, необхідних висновків і погоджень, а також в подальшому неперешкоджанні господарській діяльності товариства.

Кримінальне провадження розглядається колегією суддів Центрального районного суду м. Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Олександра Чулупа, під головуванням судді Світлани Скрипченко.

Сьогодні, суд допитав ще двох свідків, заявлених стороною обвинувачення.

Свідки, які є депутатами Миколаївської обласної Ради та членами постійної комісії з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів, яка є профільною у питаннях щодо надання погоджень на користування надрами.

Вони зазначили, що під час розгляду питання, що стосувалось ТОВ «Е.» на них не чинився тиск або вплив і рішення вони приймали на ґрунтуючись на власних переконаннях.

Наразі, у зв’язку з неявкою інших свідків у засіданні оголошено перерву до 10.00 год 26.09.2017 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва