flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судовий розгляд клопотання про відсторонення від посади голови Новоодеської районної Ради відкладено

05 вересня 2017, 18:16

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось судове засідання з розгляду клопотання слідчого про відсторонення від посади голови Новоодеської районної Ради, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

У судове засідання підозрюваний не з’явився, його захисник просив відкласти розгляд клопотання слідчого, оскільки його підзахисний перебуває на стаціонарному лікуванні та надав документи, що це підтверджують.

З огляду на це, заслухавши думки сторін, слідчий суддя Світлана Скрипченко ухвалила відкласти судовий розгляд до 14.30 08.09.2017 року та скерувати до відповідного медичного закладу запит щодо можливості підозрюваного брати участь у розгляді зазначеного клопотання слідчого.

Нагадаємо, посадовець підозрюється у вимаганні та одержанні від підприємця неправомірної вигоди у сумі 45 тис гривень за сприяння позитивному вирішенню питання щодо виділення коштів з районного бюджету для ремонту будівлі, яка належить комунальному підприємству.

Підприємець, в якого за версією слідства, підозрюваний вимагав неправомірну вигоду очолював підрядну організацію, яка здійснювала ремонтні роботи зазначеної будівлі.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва