flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд досліджує письмові докази у кримінальному провадженні щодо екс-першого заступника Миколаївської ОДА

02 серпня 2017, 15:52

Триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації у вчиненні кримінального правопорушення за ч.4 ст.368 КК України.

Відповідно до обвинувального акту, екс-посадовець отримав неправомірну вигоду в розмірі 90 тис доларів США від керівника ТОВ «Е.» за сприяння в отриманні спецдозволу на користування надрами, необхідних висновків і погоджень, а також в подальшому неперешкоджанні господарській діяльності товариства.

Провадження розглядається колегією суддів Центрального районного суду м. Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Олександра Чулупа, під головуванням судді Світлани Скрипченко.

У ході засідання суд продовжив дослідження письмових доказів, додатками до яких є електронні носії з аудіо та відео файлами.

Зокрема, було досліджено матеріали негласних слідчих дій, що стосувались зустрічей та перемовин обвинуваченого, його помічника та керівника ТОВ «Е.».

Окрім цього, суд дослідив частину протоколів про зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж та заслухав телефонні розмови обвинуваченого, колишнього помічника одного з депутатів Миколаївської обласної ради та керівника ТОВ «Е.», які органом досудового розслідування було надано у якості доказів у зазначеному кримінальному провадженні.

Наразі, у зв’язку із закінченням процесуального часу у засіданні оголошено перерву до 10.00 год 02.08.2017 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва