flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив терміни тримання під вартою обвинуваченим у справі щодо нападу на громадського активіста

16 червня 2017, 15:17

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням двох раніше засуджених чоловіків у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України.

Нагадаємо, чоловіки обвинувачуються у тому, що у квітні поточного року перебуваючи у дворі будинку по вул. Адмірала Макарова, 2 застосували проти громадського активіста сльозогінний газ, після чого здійснили у його сторону кілька пострілів з травматичної зброї.

Внаслідок цього, активіст отримав тілесні ушкодження і його було доставлено до медичного закладу.

Під час засідання було розглянуто клопотання прокурора щодо продовження обвинуваченим строків раніше обраних запобіжних заходів у виді тримання під вартою, яке було підтримано потерпілим.

Захисники і обвинувачені заперечували проти задоволення клопотання, наполягаючи на тому, що підозра необґрунтована, а ризики недоведені та просили обрати більш м’який запобіжний захід.

Дослідивши матеріали клопотання, суддя Оксана Мамаєва ухвалила продовжити обвинуваченим строки запобіжних заходів у виді тримання під вартою до 13.08.2017 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва