flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось чергове судове засідання у справі голови КС «Флагман»

09 червня 2017, 16:00

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням голови правління кредитної спілки «Флагман» Наталі Копецької.

Нагадаємо, Наталія Копецька обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.ч. 3, 5 ст.191 та ч. 2 ст.382 КК України, потерпілими у зазначеному кримінальному провадженні визнано близько 1500 осіб.

Провадження розглядається колегію суддів Центрального районного суду м. Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Світлани Скрипченко, під головуванням Світлани Гречаної.

У судове засідання з’явились обвинувачена зі своїм захисником, прокурор та 33 потерпілих, з числа вкладників КС «Флагман».

Судом продовжено дослідження письмових документів одночасно із допитом потерпілих.

Проте через те, що прокурором не було підготовлено належної кількості документів, які підлягають дослідженню одночасно із допитом потерпілих, у ході судового засідання було допитано усього 7-х вкладників кредитної спілки.

Після цього у засіданні було оголошено перерву до 10.00 год, 12.06.2017 року для підготовки стороною обвинувачення письмових доказів, які підлягають дослідженню, відповідно до встановленого порядку дослідження доказів.

Засідання відбудеться в Центральному районному суді м.Миколаєва, за адресою: м. Миколаїв, вул. Декабристів 41/12.

Початок реєстрації потерпілих о 09.00.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва