flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обвинувачений у скоєнні смертельного ДТП не з’явився у судове засідання

07 червня 2017, 14:52

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням мешканця Одеської області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України.

Нагадаємо, за версією органу досудового розслідування, 22.11.2016 року, обвинувачений, керуючи вантажним автомобілем марки “Scania” виїжджаючи з автозаправної станції на автодорогу Р-06 «Ульянівка-Миколаїв», в порушення правил дорожнього руху не надав перевагу автомобілю «Opel Vectra» з військовими, що рухався по головній дорозі, внаслідок чого відбулося зіткнення.

В результаті автопригоди водій та двоє пасажирів легковика від отриманих травм загинули на місті. Ще один пасажир помер наступного дня в лікарні швидкої медичної допомоги м. Миколаєва. Водій вантажівки, внаслідок ДТП не постраждав.

У підготовче судове засідання, що відбулось 07.06.2017 року, обвинувачений не з’явився, його захисник повідомив, що останній перебуває на стаціонарному лікуванні.

Оскільки участь обвинуваченого у розгляді зазначеного кримінального провадження є обов’язковою, суддя Оксана Мамаєва оголосила перерву до 12.30 год 26.06.2017 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва