flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваному у вбивстві своєї співмешканки

29 грудня 2023, 15:27

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Володимиром Лященком розглянуто клопотання про застосування міри запобіжного заходу 36-річному чоловіку, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, наприкінці грудня 2023 року, чоловік перебував одному з сіл Первомайського району, де разом зі своєю 30-річною співмешканкою вживав алкогольні напої.

Після конфлікту, виниклого на грунті ревнощів, він почав бити жінку. Коли остання впала на підлогу, підозрюваний не припинив свої дії, а наніс їй ще не менше 15 ударів ногами по голові та тулубу.

Внаслідок отриманих травм жінка померла на місті, а підозрюваний пішов до своєї сестри та продовжив вживати алкогольні напої. За деякий час сестра підозрюваного виявила тіло загиблої та повідомила поліцію.

У судовому засіданні з розгляду клопотання, підозрюваний не заперечував проти задоволення клопотання. Захисник підтримав думку свого клієнта.

За результатами розгляду, слідчий суддя Володимир Лященко постановив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва