flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід, підозрюваному у незаконному збуті наркотичних препаратів

07 квітня 2021, 17:18

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Дмитром Тішком обрано запобіжний захід 37-річному місцевому мешканцю, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, 05.04.2021 року, близько 08.00 год, підозрюваний придбав у невстановленої у ході слідства особи психотропні речовини та наркотичні засоби, з метою подальшого збуту.

05.04.2021 року, на перетині вул.Шнеєрсона та вул.Набережна у м.Миколаєві, поблизу будівлі облдержадміністрації, у підозрюваного було вилучено 69 різних згортків, так званих «закладок», в яких за версією слідства, містились наркотичні речовини. Окрім цього, було вилучено ще два згортки, з наркотичною речовиною – канабіс, які підозрюваний сховав неподалік.

Прокурор в обґрунтування клопотання, зазначав ризики переховування від слідства, незаконного впливу на свідків, знищення речей та документів, що мають значення у провадженні, перешкоджання іншим чином.

Захисник заперечила проти задоволення клопотання, зазначивши, що наведені ризики не обґрунтовані.

Підозрюваний провину визнав, просив обрати запобіжний захід не пов'язаний з триманням під вартою.

Дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думки сторін, слідчий суддя Дмитро Тішко ухвалив обрати щодо підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою, з можливістю внесення застави у сумі 150 тис грн.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва