flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід 31-річній підозрюваній у збуті метадону

25 березня 2021, 16:39

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва обрано запобіжний захід 31-річній мешканці м.Южноукраїнськ, підозрюваний у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, остання, за попередньою змовою з групою осіб, займалась збутом наркотичної засобу «метадону».

Зокрема, підозрювана отримувала телефонні дзвінки із замовленнями, та у визначеному заздалегідь місці, реалізовувала наркотичний засіб, отриманий від однієї з організаторів зазначеної діяльності, безпосередньо наркозалежним особам.

В обґрунтування клопотання прокурор навела ризики, передбачені п.п.1,2,3,5 ч.1 ст.177 КПК України та підкреслила, що підозрювана є раніше судимою, під час обшуку намагалася разом з іншою особою знищити наркотичні засоби. Також зазначала, що щомісячний прибуток від зайняття зазначеною діяльність складав близько 500 тис гривень.

Підозрювана від дачі пояснень відмовилась.

Захисник заперечив проти задоволення клопотання та просив суд обрати запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя Іван Дірко ухвалив обрати щодо підозрюваної запобіжний захід у виді тримання під вартою до 21.05.2021 року, з можливістю внесення застави у сумі 181 600 грн.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва