flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд дослідив письмові докази у справі за обвинуваченням чоловіка у хуліганстві та нанесенні тілесних ушкоджень 56-річній жінці

16 березня 2021, 18:00

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд об’єднаного кримінального провадження за обвинуваченням 35-річного місцевого мешканця у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.296, ч.1 ст.125 КК України.

Судовий розгляд зазначеного провадження відбувається під головуванням судді Сергія Медюка.

Нагадаємо, відповідно до обвинувального акту, чоловік 28.05.2019 року, перебуваючи в магазині по вул.Привільна у м.Миколаєві, після словесного конфлікту з продавцем почав голосно нецензурно висловлюватись, одночасно хапав з вітрин товар та кидав його в сторону останньої. Окрім цього, він вилив вміст стакану із гарячим чаєм в обличчя чоловіку, який зробив йому зауваження. Під час затримання співробітниками поліції, обвинувачений наніс удар головою у скло дверцят патрульної машини та розбив його.

Також чоловік обвинувачується у тому, що червні 2018 року, він наніс удар кулаком в обличчя своєї 56-річної знайомої, з якою вони перебували у неприязних відносинах, чим спричинив їй легкі тілесні ушкодження.

У судовому засіданні було допитано одну зі співробітниць магазину, де стався зазначений конфлікт, остання повідомила, про відомі їй обставини, що стосуються зазначеної події, очевидицею якої вона була.

Оскільки інші свідки, які підлягають допиту не з’явились, суд розпочав дослідження додатків до протоколів у виді носіїв інформації, що містять відеофайли, зокрема слідчих експериментів, за участі потерпілого та співробітника поліції, який здійснював затримання обвинуваченого, відповідні додатки до протоколів огляду місця подій та сторінок з мережі Інтернет.

Також суд дослідив диск з файлами, долучений за клопотанням обвинуваченого, на якому містились зокрема відеофайли з його затриманням, візитом до відділу поліції, міської лікарні швидкої медичної допомоги. У ході огляду файлів, обвинувачений наполягав, що потерпілий та співробітники поліції спричинили йому тілесні ушкодження.

Наразі судом завершено дослідження письмових доказів, для виклику останніх двох свідків, які підлягають допиту у засіданні оголошено перерву 10.00 год 15.04.2021 року.

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва