flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд призначив покарання чоловіку, який пограбував свою знайому

03 березня 2021, 17:10

У Центральному районному суді м.Миколаєва постановлено вирок 34-річному місцевому мешканцю, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України (грабіж).

Судовий розгляд зазначеного провадження здійснювався під головуванням судді Світлани Гречаної.

Судом встановлено, що 18.01.2021 року, обвинувачений перебував поблизу КНП «Миколаївський обласний центр психічного здоров’я» разом зі своєю знайомою, де попросив в неї 100 гривень, на що остання відмовила.

Після цього, з метою заволодіння її майном, обвинувачений дістав з кишені куртки потерпілої грошові кошти, зв’язку ключів та деякі особисті речі, які не мали матеріальної цінності для останньої. Побачивши, що крики жінки про допомогу привернули увагу свідка, обвинувачений втік з місця скоєння кримінального правопорушення. Своїми діями він спричинив потерпілій збитки на суму понад 1000 гривень.

Обвинувачений у судовому засіданні свою провину визнав та щиро каявся у скоєному.

За результатами розгляду, суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України та призначити йому остаточне покарання у виді чотирьох років одного місяця позбавлення волі.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва