flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваний у вчиненні смертельного ДТП відмовився від свого захисника – суд оголосив перерву для залучення захисника з Центру безоплатної правової допомоги

27 лютого 2021, 14:58

У провадженні слідчого судді Центрального районного суду м.Миколаєва Галини Подзігун перебуває клопотання про обрання міри запобіжного заходу 31-річному місцевому мешканцю, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України.

Нагадаємо, 05.12.2020 року, на перехресті пр.Богоявленського та вул.Південна у м.Миколаєва сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів «Toyota Land Cruiser 200» та «ВАЗ 2105», внаслідок якої водій автомобіля «ВАЗ» загинув.

У судовому засіданні підозрюваний повідомив, що відмовляється від свого захисника та просив призначити йому безоплатного. В обґрунтування зазначив, що його захисник представляє інтереси особи, яка також перебувала в автомобілі «Toyota» в момент вчинення ДТП, а за такого існує ймовірність упередженого ставлення щодо нього.

Судом клопотання було задоволено, для виклику захисника з Центру безоплатної вторинної правової допомоги у засіданні оголошено перерву до 11.00 год 01.03.2021 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва