flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд за порушення карантинних обмежень наклав на водія автобусу адміністративне стягнення у виді штрафу в сумі 17 тис гривень

08 грудня 2020, 12:50

У Центральному районному суді м.Миколаєва розглянуто протокол складений відносно водія автобуса комунального підприємства-перевізника щодо вчинення правопорушення, передбаченого ст.44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей).

Відповідно до протоколу, водій, в період дії карантинних обмежень, здійснював регулярні пасажирські перевезення автобусом марки «МАЗ» за маршрутом № 51.

Всупереч вимогам Постанови Кабінету Міністрів України № 641 від 22.07.2020 року зі змінами, водій здійснював перевезення пасажирів у більшій кількості, аніж це передбачено технічними характеристиками автобусу.

У судовому засіданні водій пояснив, що дійсно перевозив більшу кількість осіб, аніж це передбачено, водночас, додав, що пасажири не реагували на його зауваження та заходили до автобусу.

Дослідивши протокол та додані до нього матеріали, суд дійшов висновку про наявність у діях водія складу адміністративного правопорушення, передбаченого ст.44-3 КУпАП, що полягає у порушенні правил щодо карантину людей.

За такого, суддя Галина Подзігун постановила визнала водія винним у вчиненні зазначеного правопорушення та накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в сумі 17 тис гривень.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва