flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд наклав адміністративні стягнення на водіїв маршрутних таксі, які порушили карантинні обмеження

04 грудня 2020, 15:41

Суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Галиною Подзігун розглянуто протоколи про скоєння адміністративних правопорушень, передбачених ст.44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей), складені щодо трьох водіїв автобусів, які здійснюють перевезення за маршрутами № 56, № 62 та № 8.

Відповідно до протоколів, в період дії карантинних обмежень, водії здійснювали перевезення пасажирів у більшій кількості, аніж це передбачено технічними характеристиками автомобілів, чим порушили вимоги Постанови Кабінету Міністрів України № 641 від 22.07.2020 року зі змінами.

За результатами розгляду протоколів, суд дійшов висновку про наявність у діях водіїв складу адміністративного правопорушення, передбаченого ст.44-3 КУпАП, що полягає у порушенні правил щодо карантину людей.

За такого, суддя Галина Подзігун постановила визнала водіїв винними у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.44-3 КУпАП та накласти на кожного з них адміністративні стягнення у вигляді штрафу у сумі 17 тис гривень.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва