flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням місцевого мешканця у вбивстві дружини буде відбуватись в закритому режимі

23 жовтня 2020, 14:16

У Центральному районному суді м.Миколаєва під головуванням судді Оксани Мамаєвої відбулось підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 62-річного місцевого мешканця у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Відповідно до обвинувального акту, 30.12.2019 року, близько 18.00 год, у чоловіка, який перебував за місцем свого мешкання у мкр Матвіївка Центрального району, на ґрунті ревнощів виник конфлікт з дружиною.

У ході конфлікту, відповідно до обвинувального акту, чоловік почав наносити дружині удари дерев’яною палицею, після чого наступив жінці, яка лежала на підлозі, на шию, обмеживши доступ повітря в дихальні шляхи, внаслідок чого остання померла.

У ході підготовчого судового засідання, яке відбулось 23.10.2020 року, суд вирішував питання призначення кримінального провадження до судового розгляду.

Прокурор зазначила, що підстави для закриття провадження відсутні, обвинувальний акт відповідає вимогам КПК України, а за такого є підстави для призначення його до судового розгляду.

Інші учасники процесу, що з’явились у підготовче судове засідання не заперечували проти призначення судового розгляду на підставі обвинувального акту.

Дослідивши матеріали, суддя Оксана Мамаєва ухвалила призначити судовий розгляд зазначеного кримінального провадження на підставі обвинувального акту до судового розгляду.

Судовий розгляд зазначеного провадження, за клопотанням захисника, з урахуванням того факту, що матеріали справи містять інформацію про особисте життя обвинуваченого, буде здійснюватись у закритому режимі.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва