flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід підозрюваному у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті

07 жовтня 2020, 18:28

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Галиною Подзігун розглянуто клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу 62-річному мешканцю с.Крива Балка, Миколаївського району, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, 01.10.2020 року, підозрюваний, перебуваючи за місцем свого проживання у с.Крива Балка, разом з іншими трьома особами вживав алкогольні напої.

Згодом в підозрюваного виник конфлікт з одним з них, в результаті якого він наніс останньому численні удари, внаслідок яких той незабаром помер.

У ході розгляду клопотання, прокурор зазначив, що підозра підтверджується зібраними доказами, у тому числі, показами двох осіб, які знаходились в той час у домоволодінні підозрюваного.

Останні повідомляли, зокрема, що підозрюваний наносив удари чоловіку, який вживав алкогольні напої разом з ними, а коли наступного дня вони виявили останнього без ознак життя, то разом з підозрюваним віднесли його тіло до покинутої будівлі неподалік.

У судовому засіданні підозрюваний визнавав свою провину, від дачі пояснень по суті відмовився.

Захисник просив обрати щодо останнього запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думки сторін, слідчий суддя Галина Подзігун обрала щодо підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою до 05.12.2020 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва