flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У підготовчому судовому засіданні щодо обвинуваченого у вбивстві дружини оголошено перерву через неявку потерпілих

06 жовтня 2020, 14:46

У провадженні судді Центрального районного суду м.Миколаєва Оксани Мамаєвої перебуває обвинувальний акт щодо 62-річного чоловіка, обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Відповідно до обвинувального акту, 30.12.2019 року, близько 18.00 год, у чоловіка, який перебував за місцем свого мешкання у мкр Матвіївка Центрального району, на ґрунті ревнощів виник конфлікт з дружиною.

У ході конфлікту, відповідно до обвинувального акту, чоловік почав наносити дружині удари дерев’яною палицею, після чого наступив жінці, яка лежала на підлозі, на шию, обмеживши доступ повітря в дихальні шляхи, внаслідок чого остання померла.

У підготовче судове засідання не з’явились троє потерпілих у даному провадженні, водночас інформація щодо їх належного повідомлення про виклик до суду не надходила. Суддею було поставлено на вирішення питання щодо можливості проведення засідання за їх неявки.

Обвинувачений, прокурор та захисник клопотали про відкладення підготовчого судового засідання за відсутності зазначених потерпілих.

З метою їх виклику, надання обвинуваченому часу для ознайомлення з позовними заявами та клопотанням про обрання міри запобіжного заходу у засіданні оголошено перерву.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва